2019 kerst
* Bonbons van gemarineerde zalm met vikingzout
* Kokhaan op Spaanse wijze met citroengras
* Scampi al cartoccio met mascarpone pesto
* Trio van coquilles
* Zuiderse ragout van everzwijn
* Pizzataart met gemengde sla
* Komkommerspaghetti met koffie-olie
2019 zomermenu
* Scampi met aioli saus
* Vissalade met krokante Bretoense flensjes
* Krieltjes met avocado en gezouten ansjovis
* Ananas met grote roze garnalen en Thaise rijst
* Italiaanse frietjes met basilicumcrème
* Lamscarré met koraallinzen
2019 lentemenu
* Parmezaan-panna cotta
* Pane al picnic
* Zuppa di finocchietto
* Poonfilet met pasta en Parmezaanse crumble
* Parfait glacé met limoncello en karamelkrokant
* Frittelle con formaggio di campagna

Slow Cooking
** Caponata
** Piepkuiken Tourcomalino
** Romige groentenragout
** Peperonata
** Curry van kikkererwten
** Zarzuela
** Ansjovis crème
** Lamsragout met gele paprika en papaya
** Runderragout poesta
** Kalfstong op Praagse wijze
** Stoofpotje van gehaktballetjes met feta
2018 kerst
* Kreeft met currygelei en armagnacsaus
* Gebakken lotte met wodka en kaviaar 
* Kalfszwezerik met foie gras, morieltjes en citroensaus
* Reefilet met accaciahoning-cacaosaus | Kastanjekroketjes met amandelen | Spruitjescrème en -blaadjes | Koolraap en zijn crème | Gefrituurde uiringen
2018 zomer
Orange fizz
* Kokos-gambabeignet met mangosalsa
* Nage van coquille met Thais-kruid en kokosmelk
* Aspergebeignets met verse look-dip
* Kokos-gambabeignet met mangosalsa
* Koude avocadosoep
* Lamskroon met olijvenkorst | Aardappelen op de wijze van osso-buco | Preigalette | Courgettespaghetti
* Cakekoekje met frambozen en pistache crème

** Terrine op de wijze van foie gras
** Terrine van fazant met gedroogde abrikoos en pistache
** Ananaschutney
** Mangochutney
** Visqterrine
** Vegetarische terrine met eekhoontjesbrood
** Whiskey delight
2018 lente
* Wulken met truffel en mosterdzaadjes
* Klakkaards met makreel, tomaat en mimosa-olie
* Mimosa-olie
* Ijssoep met tomaat, aardbeien en avocado
* Gevuld konijn met asperges | Popcornpoeder
* Gevulde kiwi | Kleine chocoladepotjes | Minimerveilleux
2018 bakken in januari
* Hartige en zoete scones
* Stokbrood
* Abrikozenbroodjes met honing en amandelen
* Reblochontaartje met spek
2017 kerst
* Appelbeignet met langoustine en Madrascurry
* Knolseldervelouté met foie gras en caviaar d'Aquitaine
* Kabeljauw met erwtjes en peterseliepoeder
* Kruidige runderfilet | Pruimensaus | Crème brulée van wortel, tijm en vanille | Pastinaakkroketjes met amandelen | Duo van schorseneren
* Irish Cream voor bij de kerstbuche
2017 zomer
* Kersenwijn met citroengras
* Aperosoleil
* Kippenboutjes met sinaasappel en tijm
* Meloensalade
* Romige polenta met champignons en tijm
* Lamshamburgertjes met abrikozen en venkelzaad
* Gegrilde kikkererwten
* Brochette van courgette met rozemarijn
* Groentenkroon met brébis en chorizo
* Papillot van rood fruit
2017 lente
* Cocktail van komkommer gin-tonic en gerookte omegabaars
* Tongrolletjes met zalm avocadohummus en tapioca-kokossaus
* Kabeljauwfilet met gerookte eendenborst “à la nage” met madrascurry
* Flensrolletjes met roomijs en een karamel-sinaasappelsaus
* Chocoladelepeltjes
2017 bakken in januari
Gistdeeg
Wit en bruin brood Brioche, kramiek en suikerbrood Broodkring met tuinkruidenboter Shoarmabroodje Bourgueu Druiventros Olijvenfocaccia en Focacciastengels Gefrituurde knappertjes
Pizzadeeg
Knoflookknoopjes Pizzette met peer en gorgonzola
Bladerdeeg
Kranstaart met oud Brugge Camembert surprise Aardappeltaart met camembert
Zanddeeg
Parijse stengels Havermouttaart Camembertkoekjes
Brokkeldeeg
Roqueforttaart Tomatentaart
Cakedeeg
Pecanbrownies Dadelcake met bruinesuikersaus
2016 kerst
* Mossel met frietjes ‘nieuwe wijze’ | Blini met venusschelpjes | Gebakken oester met champagnesaus
* Aardbeienliefde met foie gras, gerookte paling en knolseldermouse
* Magret de canard met citroen- honingsaus | Aardappelroulade | Groentjes

2016 zomer
* Gemarineerde rode mul met ansjovis-citroenvinaigrette
* Hartige soesjes met erwtjes
* Gazpacho van venkel en radijsjes
* Filetmignon-spiesjes met curry en abrikozen marinade
* Rolbiscuit met asperges, peultjes en rucola
* Kappertjesaïoli
* Minitaartjes van perzik en hazelnootjes
* Limoen granité
2016 lente
* Open ravioli met cevische van goudbrasem
* Makis van spaghetti
* Confituur van piment d‘ Espelette
* Pestoburger van zalm en scampi
* Aspergeflans met sinaasappelsaus
* Gegrilde asperges met balsamico en een peterselie-citroensaus
* Rozengebakje met een glaasje koffiecrème
2016 slowcooking
* Blanquette van zalm met kastanjes en chanterelles
* Kip met whiskeysaus
* Stamppot van tomaat
* Aardappelragout met pruimen
* Stoofpotje van lam met gekonfijte tomaten
* Baskisch stoofpotje met kalfsvlees
* Italiaans stoofpotje
* Risotto met eekhoorntjesbrood
* Blanquette van kalfstong met madeirasaus
* Risotto Milanese
* Ossobuco
* Gepocheerde peren in rosé wijn
2015 kerst
* Sint-Jakobsvruchten met truffelaardappeltjes en erwtenijs
* Carpaccio à la Rossini met een roulade van kreeft | Crumble van Parijse wafeltjes | Dentelles van Parmezaanse kaas
* Gebraden patrijs met zijn garnituren:
- Cannelétjes van broccoli en bloemkool
- Hazelnootcrème
- Japanse andoorn
- Poffertjes van maïs
- Tarta van witloof, appeltjes en vijgen
- Spruitjes garnituur
** Terrine van quinoa
** Paté van konijn met sinaasappel en pistachenootjes
** Chutney van pruimen en appelen
** Terrine van lotte op Itakiaanse wijze
** Terrine van eend
** Parfait van kippenlevers
** Paté van gevogeltelever
** Terrine van ratatouille
2015 zomer
Hapjes van wereldberoemde ‘Grand Hotels’

* Zalmtartaar in een komkommerjasje
* Avocado salade met grijze garnalen
* Curried langoustines
* Rillette van krab
* Koude basilicumsoep
* Kaaswafeltjes met gerookte zalm
* Kreeftensoepje  met chorizo
* Groene asperges met parmezaan
* Gefrituurde olijven
* Coquille met venkel en saffraansaus
* Gefrituurde kwarteleitjes met sesam
* Geitenkaas met zongedroogde tomaten
* Gazpacho van aardbei en tomaat
* Liefdes tomaatjes
2015 lente
* Gemarineerde prei met foreltartaar en kokkels
* Yssoepje van sla
* Stoofpotje van kabeljauw met voorjaarsgroentjes
* Janssons verleiding
* Roomijstaart van limoncello en framboos

** Confituur van tijm of basilicum
** Confituur van peren, gedroogde vijgen enpijnboompitten
2015 paté en terrines
* Terrine van quinoa
* Paté van konijn met sinaasappel en pistachenootjes
* Confituur van tijm of basilicum
* Terrine van eend
* Parfait van kippenlevers
* Terrine van lotte op Italiaanse wijze
* Chutney van pruimen en appelen
* Confituur van peren, gedroogde vijgen en pijnboompitten
* Paté van gevogeltelever
* Terrine van ratatouille
2014 kerst
* Crème de foie gras / Ile flottante van camembert / Gerookte-tomatensorbet
* Babykreeft met cèpescrème en cacao
* In olijfolie gemarineerd everzwijnfilet | Rolletjes en kaantjes van aardappel | Puree van erwtjes | Toast met peer en gorgonzola
2014 zomer
* Sablé vert met bloedzuring en picklessorbet
* Cappuccino van wortel en tijm
* Kaastaartje met asperges en munt
* Crème brûlée van Belle de Fontenay
* Millefeuille van tomaat met erwtenmousseline
* Kaviaar van rode paprika met amandelen
* Kersencake met stukjes chocolade
2014 lente
* Een blik op sardines
* Zalmhaasje met avocadocrème en basilicum-ijs
* Pizza van courgette en chorizo
* Zeebarbeel met rode bietenmousse en warme garnalenvinaigraete
* Limoncello
* Cannelées de Bordeaux met limoncello
* Pruneau d’Agen met tofféesaus
2014 éénpansgerechten
* Coulibiaca à la Russe
* Tshoutchouka met prei en paprika
* Croque met spinazie en ricotta
* Gevulde pompoen met kalkoen
* Pannenkoekentaart met gerookte zalm
* Parmentier du Sud met confit de canard
* Scampischotel met tomaat en citroen
2013 kerst
* Sint-Jakobsvruchten met pijnboompitten, pancetta, briochekruim en een krokant broodje | Warme Sint-Jacobsschelpen met kruiden en whisky | Sint-Jakobschelpen “Rockefeller”
* Foie gras met gekonfijte basilicum, gerookte paling en confituur van ratatouille
* New England clam chowder
* Corona batallé met salie-hazelnotenboter | Courgette-frietjes | Knolselder mousse | Warme rode bietjes | Gestoofde radijsjes

Slow Cooking
** Ratatouille
** Poivrade-artisjokken op z'n Provençaals
** Hutsepot
** Kruidige vleesballetjes
** Konijnenrug met Roquefort
2013 zomer
Déjeuner sur l'herbe - Lunch op het gras
* Limonade ‘rose-frambose’
* Soep van sinaasappel en tomaat
* Taartje van camembert met kruidensalade en pruimentapenade
* Gemarineerde kwarteleitjes met rode biet
* Sappige aardappelsalade met tomaat
* Vikingtartaar
* Huzarensla
* Terrine van kip met basilicum
* Koude soufflé van ricotta en parmaham
* Romeins Kalfsrolletje - Involtini alla Romana
* Tartaar van groene asperges en avocado
* Rilette van hazelnoten
* Wijngaardboter
* Panzanella of Toscaanse broodsalade

Slow Cooking
** Boeuf à la Normande
** Stoofpotje vanhaantje met paddenstoelen
** Chili concarne
** Spaanse stoofpot
** Ribbetjes met honingsaus
** Vegetarische chili
2013 lente
** Les folies fourgettes
** Eend met sinaasappel en waterkers
** Gerookte zalm en komkommer
** Proscuitto en rucola

* Hartig wafeltje met bloemkoolsalade en spekcrumble
* Gebakken kalfszwezerik met tomatencoulis en asperges met kervelsaus
* Aardappel-komkommerpuree met truffel
* Stoofpotje van zeeduivel en scampi’s met Elixir d’Anvers
* Kaasgebakje met frambozen en geroosterde pistache
* Tobleronemousse
2013 slow cooking
* Bœuf à la Normande
* Stoofpotje van haantje met paddenstoelen
* Spaanse stoofschotel
* Ribbetjes met honingsaus
* Vegetarische chili / Chili con carne
* Gelakt hammetje met kruiden
* Kalfsvlees Marengo / Kalfsblanquette
* Ratatouille
* Poivrade-artisjokken op z’n Provençaals
* Hutsepot
* Kruidige vleesballetjes
* Konijnenrug met Roquefort
* Oosters gemarineerd buikspek met Leffe-saus en ananas-chutney
2012 kerst
* Foie gras-kroketje met basilicum siroop en kruidensla
* Carpaccio van langoustine met jona gold en avocado
* Kabeljauwhaasje met mosterd briochekruim | Vanillestomp | Botersaus met Duvel
* Velouté van tomaat met kokos en krab
* Kalkoenrolletje met pistachenootjes en eekhoorntjesbrood | Tartiflette-aardappeltje met witloofcrème en truffelsaus

** Rolletjes van appel met roomijs en kokoscrème
** Whiskey delight
2012 zomer
* Tomatentartaar met ansjovisboter
* Chili-vanille-olie
* Gemarineerde mosseltjes
* Zalm-tomatensaus
* Thaïse-citroengras-olie
* Tagliolini-taartjes
* Verrassingsbrood “Casino de Paris”
* Kalkoensaté met sesam
* Ananas-tomatenchutney
* Tiramisu van tomaten en basilicum
* Quinoasalade met zoetzure groenten
* Gribiche saus
* Fondue van camembert

2012 lente
* Buffelmozzarella met tapioca van broccoli en pistache
* Huisgerookte zalm met brioche en pernod
* Radijsjesloofsoep met pittige kruidencrème
* Aardappelgratin met tomaat en citroen
* Parelhoen met olijven en citroen
* Frambozencharlotte | Affogato

** Feuilleté van zalm met framboos en geitenkaas
2011 kerst
* Foie gras ijs | Chocoladesaus van trappist | Koffiecrumble
* Wortel-mangosoep
* Koningskrab met citroengras en rode curry-kokossaus | Gebakken kabeljauw | Sint-Jakobsvruchten op een puree van gerookte aardappelen
* Duo van buikspek en een stoofpotje van varkenswangetjes met rode wijnsaus | Ratte in een jasje van bacon | Gevulde courgette kroketjes

** Pavlova met roomijs en chocoladesaus
** Mascarpone festival
2011 zomer
Zomers Buffet

* Paté van gerookte zalm
* Zalmtartaar in komkommerjasje
* Gemarineerde sardientjes met gaspacho
* Charlotte van gekookte ham
* Gekarameliseerde kippenboutjes

* Hartige taart met paprika, olijven en geitenkaas
* Reblochonterrine met gekarameliseerde tomaatjes, olijventapenade en nootjes
* Linzensalade met brood-kaasspiesjes
* Lamstartaar met avocadobavarois
* Aardappeltaart
2011 lente
L'Orient Express

* Scheermesjes met chorizo
* Coquille St.-Jacques in transparantie met mango en groene asperges
* Pangasiusrolletje met asperges, platschelpen en posteleinsaus
* Gegratineerde kwarteltjes met mozzarella
* Madeleines tièdes sur fondue d’abricot | Petit pot de crème à la rose | Vanilleijs met vers fruit
2010 kerst
* Javanais van foie gras en gelei de Noël
* Koningskrabtartaar met krokante langoustine, panna cotta van limoen, citroensorbet en champagnevinaigrette
* Aardappelsoepje met chocolade en truffel
* Kalfsmedaillon met aardappellaagjes en avocadosaus

** Foie gras cappuccino soep
** Mousse van paprika met grijze garnalen en pestosaus
2010 zomer
Miniatuurgerechtjes uit Baskenland, meer dan zomaar een hapje op je bord

Pintxos - Tapas - Banderillas

* Raviolis van rode biet
* Pimentos met geitenkaas op chorizo
* Patatos met Calemares fritos
* Mini rollades
* Banderillas van coquille, chorizo en groene asperges met Picoda Salsa
* Empanadas van tomaat met eendenfilet en kwartelei
* Pintxos met serranoham en gekonfijte tomaten
* Banderillas met patanegra
* Banderillas met artisjok en Bayonneham
* Gevulde komkommer met mini zalm-brochette
2010 lente
Venetiaans diner

* Capesante al forno
* Polenta con la caponata
* Scaloppine alla pizzaiola
* Sorbetto al pomodoro con formaggio arrosto
* Crema di mascarpone
2009 kerst
* Carpaccio van kabeljauw met een salade van raapjes
* Krokantje van zalmforelhaasje met truffel-bloemkoolpuree
* Parmaham met caviar d’artichauts, foie gras, coquille en Brugse kletskoppen
* Gerookte heilbotsoep met limoenroom
* Duo van fazant: à la Sauvarov en fazantenragout met rode wijnsaus
* Sushi van Princesse Amandine met boontjes